Opis forum
Pó³-Bóg
Pó³-Bóg
ja mam zainteresowanie!
Pó³-Bóg
o nie Sili nie wylogowala sie z mojego kompa! wiedzialam ze cos tu smierdzi
Bóg
Hmmm ten ca³y topik graniczy ze spamem;>
Sili miej siê na baczno¶ci bo masz przyk³adem ¶wieciæ
'Tysi±ce kobiet czekaj± tam,
takich, ¿e diabe³ nie móg³ by spaæ
ja jestem z³em i mi³o¶æ im dam!
Viva Las Vegas!'
Co do gifu na sygnaturce pos³uchajcie sobie du hast
Nowy u¿ytkownik
Sili napisał:
ja mam zainteresowanie!
chcialas przez to powiedziec ze w wolnym czasie grasz na OGame
OGame jest gr± miêdzygalaktycznych podbojów.
Rozpoczynasz z tylko jednym nierozwiniêtym ¶wiatem, który rozbudujesz do silnego imperium, mog±cego broniæ, twoje ciê¿ko zdobyte kolonie.
nie wiem jak mozna grac w tak denna gre.... ja tam wole sobie wziasc puchy i isc malowac
"... kolorowe kredki ja mam... tylko dla siebie..."
Pó³-Bóg
o grach moj drogi to piszemy w innym topicu:P zaraz cie zbanuje i tyle..hehe bycie pol-bogiem ma swoje plusy:P
na cale szczescie widze ze masz piekne zainteresowanie zwane graffiti..to ci sie chwali dziecko:P
Bóg
Sili Twoja ¿±dza w³adzy mnie przerasta
Tylko by¶ banowa³a
A co do Ogame dawno nie gra³em i w chwilach wolnych od L2 mo¿e bym zacz±³
Viva Las Vegas!'
Pó³-Bóg
czytaj±c to mam wra¿enie, ¿e kto¶ tu cierpi na rozdwojenie ja¼ni, b±d¼ dwie osoby cierpi± na zmieszanie swoich ja¼ni (jezu chyba odkry³am now± chorobê psychiczn±, jak co¶ takiego istnieje to mówcie, bo na chwiê obecn± jestem z siebie cholernie dumna!). tak wiêc moim hobby jest wymy¶lanie chorób psychicznych a ostatnio odkry³am, ¿e czerpiê niewymown± przyjemno¶æ z przesuwania przedmiotów. wiêc sobie przesuwam. a i lubiê te¿ je¿dziæ na krze¶le obrotowym (ale to chyba nie jest zainteresowanie ;/)
Nowy u¿ytkownik
Lady¯yleta napisał:
czytaj±c to mam wra¿enie, ¿e kto¶ tu cierpi na rozdwojenie ja¼ni, b±d¼ dwie osoby cierpi± na zmieszanie swoich ja¼ni (jezu chyba odkry³am now± chorobê psychiczn±, jak co¶ takiego istnieje to mówcie, bo na chwiê obecn± jestem z siebie cholernie dumna!). tak wiêc moim hobby jest wymy¶lanie chorób psychicznych a ostatnio odkry³am, ¿e czerpiê niewymown± przyjemno¶æ z przesuwania przedmiotów. wiêc sobie przesuwam. a i lubiê te¿ je¿dziæ na krze¶le obrotowym (ale to chyba nie jest zainteresowanie ;/)
hmm ciekawy przypadek az ciezko go zdiagnozowac... jesli masz jakies bole w roznych czesciach ciala to moze byc nerwica hipochondryczna
martwi mnie jedynie fakt ze nerwica rzadko wystepuje samodzielnie... czescto dochodzi do tego depresja
wykrycie ktorej jest trodne i trwa bardzo dlugo xP
co gorsze nie udalo sie ustalic przyczyn nerwicy hipochondrycznej
//pozdro
Bóg
n1un13k napisał:
Lady¯yleta napisał:
hmm ciekawy przypadek az ciezko go zdiagnozowac... jesli masz jakies bole w roznych czesciach ciala to moze byc nerwica hipochondryczna
martwi mnie jedynie fakt ze nerwica rzadko wystepuje samodzielnie... czescto dochodzi do tego depresja
wykrycie ktorej jest trodne i trwa bardzo dlugo xP
co gorsze nie udalo sie ustalic przyczyn nerwicy hipochondrycznej
//pozdro
Ja was nie pierdolo czuje siê przy was ³yso Lol$Zal normalnie
Viva Las Vegas!'
Pó³-Bóg
a ja mam takie zainteresowanie ze opierdalam wszystkich ignorantow jezykowych..to juz moze bardziej spaczenie, lecz interesuja mnie niezwykle przypadki tych niedorozwinietych ortograficznie ameb..uzywajac swej wladzy(gdyz przypominam-jestem POL-BOGIEM)oglaszam wszem i wobec , ze zbanuje kazdego kto popelni to karygodne przestepstwo oraz skaze go na przymusowe roboty w piekle ,ktore specjalnie dla nich zalozy wampir:) pierwszym zaszczytnym czlonkiem tego nowo powstalego pseudomadrego ugrupowania zostanie n1un13k, ktory nie wie ,iz piszemy "trudno" a NIE "TRODNO" pozdrawiam wszystkich zarowno uposledzonych jak i fanatykow naszego ojczystego jezyka;)
Pó³-Bóg
ta tesz lóbie³ jak kto¶ siem poprawno wyrarza i zwraca ówagem na ortografiem. warta³oby o tym pamiêtaæ a jak oka¿e siê to tródne macie przecie internety xD
Bóg
Sili napisał:
skaze go na przymusowe roboty w piekle ,ktore specjalnie dla nich zalozy wampir:)
Hmm a co by tu wymy¶liæ...
Mam totalny brak inwencji twórczej
Wiem ska¿e was wszystkich na lekcje polskiego z pani± D.
A pierwsz± moj± ofiar± bêdzie Sili ;> za to ¿e opierdala wszystkich za brak ortografii a sama nie wie na czym polega u¿ywanie polskich znaków
Viva Las Vegas!'
Pó³-Bóg
polskie znaki to strata czasu.jezyk internetowy ich nie wymaga:P
Bóg
Sili napisał:
polskie znaki to strata czasu.jezyk internetowy ich nie wymaga:P
Jeste¶ stronnicza i egoistyczna "jak kaliemu ukra¶æ krowe to ¼le" <lol>